Voor werkgevers


Specialist oplossing
Bedrijven pro-actief verbinden met talent!

Recruition biedt hetzelfde als al die andere recruitmentbureaus: de juiste mensen op de juiste werkplek. Maar de weg daar naartoe maken wij slimmer, efficiënter en duurzamer. Onze werkwijze bespaart tijd en geld. Ons doel is een langdurige relatie met jou als werkgever. Hoe? Door pro-actief talent te koppelen aan jouw organisatie. Bij een urgente vacature vullen we deze zo snel mogelijk in. Maar ook voor de langere termijn zijn wij graag jouw ogen, oren en handen op de arbeidsmarkt. Maak kennis met de nieuwe manier van recruitment!

recruitment specialisten

Recruitment specialisten

Onze recruitment specialist combineren jarenlange branche-ervaring met een brede kennis en ondersteuning op het gebied van (online) werven en selecteren. Zo weet je zeker dat je de juiste kandidaten spreekt en vindt.

werkwijze in 4 stappen

De werkwijze in 4 stappen

-  Tijdens een persoonlijk gesprek belichten we jouw vraagstuk
-  Wij doen de zoektocht, jij kunt blijven focussen op dagelijks werk
-  Wij screenen kritisch en stellen je alleen passende kandidaten voor
-  Indien gewenst werken we op basis van no cure no pay

Mogelijkheden zoals jij wilt

werkwijze in 4 stappen

Backoffice pakket

Onze specialisten gaan pro-actief op zoek naar jouw ideale kandidaat. Je betaalt dus geen enorme fee, maar een vastgestelde vergoeding. Een interessante aanpak voor bedrijven die zoeken naar goede kandidaten en nieuw talent, maar geen zin hebben in irrelevant hoge investeringen.

werkwijze in 4 stappen

Werving en selectie pakket

Wij ontlasten je compleet, vanaf de start tot en met de kennismaking. Na een goed gesprek gaan onze specialisten zoeken en… vinden. Bij dit pakket bieden we je garantie van de ideale kandidaat. No cure, no pay. En dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven.

werkwijze in 4 stappen

Partnership

Als extra optie bieden we je recruition partnership. Tegen een vastgesteld tarief zijn wij continu op zoek naar je ideale kandidaat middels adverteren en dagelijkse CV-search. Als verlengstuk van je huidige HR-afdeling.

Voordelen van onze specialist oplossing

Wij gaan aan de slag. Jij kan gewoon blijven ondernemen. Dat is de kracht van recruition specialists.

recruitment specialisten

Als ondernemer, manager of directeur heb je het vaak druk. En krijgt een zoektocht naar de ideale kandidaat niet de aandacht die het verdient. Wij nemen die zoektocht uit handen. Zodat jij gewoon verder kan.

werkwijze in 4 stappen

Onze specialisten stellen alleen kandidaten voor die wij perfect vinden passen. Zodat we jouw kostbare tijd niet verdoen. Daarom spreken we kandidaten altijd vooraf en screenen wij hun capaciteiten. Zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

werkwijze in 4 stappen

Werven en selecteren kan eigenlijk alleen als je ook op inhoudelijk niveau kunt meepraten. Zowel met de opdrachtgever als de kandidaat. Daarom hebben onze specialisten specifieke vakkennis. Vaak zelfs in de vorm van werkervaring. Kortom: we spreken jouw taal.

Voor wie wij werken


Waarom Recruition?


Ons idee van recruitment:
Bedrijven pro-actief verbinden met talent!

Recruition biedt hetzelfde als al die andere recruitmentbureaus: de juiste mensen op de juiste werkplek. Maar de weg daar naartoe maken wij slimmer, efficiënter en duurzamer. Onze werkwijze bespaart tijd en geld. Ons doel is een langdurige relatie met jou als werkgever.
 

Hoe?
Door pro-actief talent te koppelen aan jouw organisatie. Bij een urgente vacature vullen we deze zo snel mogelijk in. Maar ook voor de langere termijn zijn wij graag jouw ogen, oren en handen op de arbeidsmarkt. Maak kennis met de nieuwe manier van recruitment!

Praatjes vullen geen vacatures

Daarom bewijzen wij ons liever door morgen al bij je aan te schuiven. Om jouw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen en een concrete aanpak te schetsen. We krijgen graag de kans om onze ambitie te tonen.

De belangrijkste voordelen van Recruition:
 Pro-actieve werkwijze.
 Ervaring in de branche. Snel schakelen.
 Persoonlijk maatwerk.
 We zoeken uit naam van joúw bedrijf.
 Optie tot opbouw kwalitatief kandidatenbestand voor langere termijn.
 Toegang tot landelijke vacaturebanken.
 Exclusief advertentievoordeel voor partners.

Interesse? Wij kunnen je helpen!


Je kunt ons altijd bellen of e-mailen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan luisteren wij graag naar jouw wensen en bekijken we samen wat de beste aanpak is. 

Neem contact op