Voor werkgevers


Software oplossing
Data Gedreven Recruitment! 

Solliciteren wordt steeds gemakkelijker, sneller en allesomvattender. Om processen te vereenvoudigen kan software goede ondersteuning bieden. 
Daarnaast geeft jouw data je richting in de juiste arbeidsmarktbenadering. Onze oplossingen helpen zowel kleine als grote bedrijven!
Sneller, flexibeler en voordeliger.
 

recruitment specialisten

Software

De software is opgebouwd als een wervingsvolgsysteem. Daarnaast ondersteund het in arbeidsmarktcommunicatie en wordt er een kwalitatief kandidatenbestand opgebouwd. Privacy en continuïteit zijn gewaarborgd. KPI's, dashboarding en rapportages worden direct uitgelezen. En dat allemaal door een eenvoudig en krachtig platform!   

werkwijze in 4 stappen

De werkwijze in 4 stappen

-  We inventariseren je behoefte tijdens een persoonlijke kennismaking
-  Je platform wordt ingericht en opgeleverd zoals jij dat wilt
-  We helpen je op weg en maken je processen data gedreven 
-  Desgewenst leveren we aanvullende diensten op het gebied van privacy en arbeidsmarktcommunicatie

Op maat gesneden systemen

werkwijze in 4 stappen

Mijn Recruition

Ons basissysteem (Mijn Recruition) kunnen we binnen 5 minuten voor je faciliteren. Je bent gelijk “online” en in staat om meteen je kandidaten te volgen en vacatures uit te zetten. Tevens kun je gebruik maken van het Recruition netwerk, waarbij we gelijk je vacature doorplaatsen naar meerdere jobboards. Desgewenst koppelen we het systeem aan je website.

werkwijze in 4 stappen

Mijn Recruition XL

Hierbij heb je een uitgebreid ATS (Applicant Tracking System) met een ruime keuze aan allerlei modules, zoals kandidaten, vacatures, multiposting, bedrijven, teams, nieuwsbrieven, uren en rapportages. Ook dit systeem kunnen we koppelen aan je website of aan een door ons ontwikkelde werkenbij website, waarbij je zelf je content kunt beheren, optimaliseren en beter vindbaar kunt maken. 

Hier zijn we trots op!


Partners


 

 

Een slimme strategie is tegenwoordig noodzaak. En gemakkelijk!

Strategisch Recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en jezelf profileren als interessante werkgever. Een overspannen markt anno nu vraagt nogal wat van een werkgever die vooruit wil denken. Het vereist inzet, aandacht en accuratesse. Onze software helpt je daarmee! Het kan een duidelijke en heldere basis vormen van jullie aanpak. Tel daarbij op onze persoonlijke ondersteuning met jarenlange ervaring en je hebt in no-time een aanpak staan die écht werkt. Op korte termijn bij het invullen van je urgente vraagstukken. Maar ook op langere termijn als basis voor jouw visie en aanpak. Benieuwd? Eén belletje maakt het verschil naar de toekomst van jouw organisatie. Wij zijn bereikbaar! Jij ook?

 

 

werkwijze in 4 stappen

Push & Pull strategie

Hoe zetten we je kanalen optimaal in? We onderscheiden hierin een 3 traps-raket; campagnes (pull), search (push) en referral (push & pull). Wat gebeurt er nu en hoe kunnen we dit op de lange termijn optimaal gaan laten renderen?

bouwen

Een sterk werkgeversmerk

Je kandidaten vooraf zo goed mogelijk informeren getuigd van sterk werkgeverschap. Door inzet van een carrièresite kunnen we je kandidaat optimaal begeleiden in haar sollicitatie. Waarom werken bij jou? Wat maakt jouw bedrijf aantrekkelijk? Wat zijn de voorwaarden? Wat vinden collega’s? Hoe presenteren we ons bedrijf?

Persoonlijke aandacht

Solliciteren is voor veel kandidaten een grote stap waarin ze zekerheden opgeven om een nieuw avontuur aan te gaan. In dit proces wil men graag omarmt worden en duidelijk weten waar men aan toe is. Persoonlijke aandacht voor de kandidaat is te allen tijde van belang. Hoe begeleiden we een procedure zo optimaal mogelijk?

Voor wie wij werken


 

Waarom Recruition?


Ons idee van recruitment:
Bedrijven pro-actief verbinden met talent!

Recruition biedt hetzelfde als al die andere recruitmentbureaus: de juiste mensen op de juiste werkplek. Maar de weg daar naartoe maken wij slimmer, efficiënter en duurzamer. Onze werkwijze bespaart tijd en geld. Ons doel is een langdurige relatie met jou als werkgever.
 

Hoe?
Door pro-actief talent te koppelen aan jouw organisatie. Bij een urgente vacature vullen we deze zo snel mogelijk in. Maar ook voor de langere termijn zijn wij graag jouw ogen, oren en handen op de arbeidsmarkt. Maak kennis met de nieuwe manier van recruitment!

Praatjes vullen geen vacatures

Daarom bewijzen wij ons liever door morgen al bij je aan te schuiven. Om jouw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen en een concrete aanpak te schetsen. We krijgen graag de kans om onze ambitie te tonen.

De belangrijkste voordelen van Recruition:
 Pro-actieve werkwijze.
 Ervaring in de branche. Snel schakelen.
 Persoonlijk maatwerk.
 We zoeken uit naam van joúw bedrijf.
 Optie tot opbouw kwalitatief kandidatenbestand voor langere termijn.
 Toegang tot landelijke vacaturebanken.
 Exclusief advertentievoordeel voor partners.

Interesse? Wij kunnen je helpen!


Je kunt ons altijd bellen of e-mailen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan luisteren wij graag naar jouw wensen en bekijken we samen wat de beste aanpak is. 

Neem contact op