Voor werkgevers


Waarom?

Recruition is in 2010 opgericht met het idee om professioneel recruitment laagdrempeliger, toegankelijker en betaalbaarder te maken voor het bedrijfsleven. Zodoende zijn we in dat jaar gestart met de ontwikkeling van ons eigen platform. Wij geloven namelijk dat je door de inzet van goede automatisering tijd en kosten kunt besparen. 

Hoe?

We hebben ons model opgebouwd als een RAAS-oplossing (Recruitment As A Service). Dit houdt simpelweg in dat jij als werkgever zelf bepaalt hoe en tot waar jij ondersteund wilt worden in de procedure. Vanuit dit perspectief houd je zelf het proces en de kosten in de hand en verbinden wij het talent samen met jou aan jouw organisatie!

Wat?

Je kunt al ondersteund worden door inzet van een eenvoudige campagne, maar ook door middel van complete uitbesteding en zelfs met een lange termijn oplossing. Om dit overzichtelijk te houden, hebben we dit opgedeeld in 3 standaard oplossingen; de zelf-werf, de specialist en de software. Bekijk hieronder onze oplossingen, of neem even contact met ons op.


 

Onze oplossingen voor Werkgevers


Zelf werf oplossing

Zelf Werf oplossing

Ben je een MKB'er, middelgrote of grote organisatie die op zoek is naar een nieuwe medewerker? Wil je graag kosten besparen en zelf de controle hebben?

Lees verder

Specialist oplossing

Specialist oplossing

Wil je pro-actief verbonden worden met talent? Weinig tijd maar toch graag kwaliteit?
 

Lees verder

Software oplossingen

Software oplossing

Hoe zetten we een sterk werkgeversmerk neer? Welke parameters hebben we opgebouwd en hoe gaan we deze inzetten?

Lees verder