Over Recruition


Persoonlijke grondslag

De drijvende kracht achter Recruition is Wouter Weijens. Na zijn opleiding International Business aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven is hij jaren actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Zijn avontuurlijke instelling heeft hem op diverse plekken in de wereld gebracht, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. De opgedane mensenkennis, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid zet hij nu met veel enthousiasme in voor zijn relaties.
 

Kleine speler met grote ambities

Recruition is een relatief kleine speler in de markt. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke relatie. We vinden het belangrijk om meer over een kandidaat of bedrijf te weten dan alleen de zakelijke aspecten. Onze ambitie is dan ook niet om de grootste te worden, we zijn liever de meest betrokken en meest gewaardeerde partij voor onze relaties.
 

Kopje koffie?

Omdat we onszelf graag bewijzen, gaan we bijna elke uitdaging aan. Heeft u een vraagstuk en wilt een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden? Dan komen wij graag bij u langs. Neem vandaag nog contact op.

 

 

 

Partners