Klanten

Recruition "werkt" voor alle organisaties. Lees hieronder over onze klantcases

Group 94

Klantcase Financieel Dagblad (FDMediagroep)

FDMediagroep bestaat uit 5 entiteiten, waaronder het Financieele Dagblad en BNR-nieuwsradio. Deze 5 entiteiten zijn ondergebracht binnen het ATS, waarbij de recruiter de verantwoording in de lijn kan beleggen. Via een AVG-vriendelijke werkwijze zijn de managers in staat om de kandidaten te bekijken en feedback te verlenen, waarbij de doorlooptijd van een sollicitant versneld is. Zodoende is FDmediagroep in staat de kandidaat een betere sollicitatiebeleving te bieden. Daarbij zijn de vacatures ondergebracht per werkenbijsite van een entiteit, eenvoudig te managen vanuit 1 centrale omgeving voor de recruiter. Zo behoud je overzicht op het dagelijkse proces.

Neem een kijkje op www.werkenbijhetfinancieeledagblad.nl

Klantcase Wiltec

Wiltec maakte een aantal jaar terug samen met Recruition de stap naar professionalisering van het recruitmentproces. Het doel, meer inzicht in HR-instroom verkrijgen, is bereikt en het heeft een mooie business case opgeleverd waarbij forse kostenreductie heeft plaatsgevonden en bovendien betere kwalitatieve aannames. Door aandacht, accuratesse en datagedreven inzet van recruitment marketing budgetten, met de inzet van Recruition, is Wiltec veel beter in staat om nieuwe collega’s te verwerven en regie te houden.

Neem een kijkje op www.werkenbijwiltec.nl

Group 95
NoPath

Klantcase Lokaal Werkt

Lokaal Werkt koos voor Recruition vanwege de vele innovatieve teopassingen die nodig zijn om voor te lopen in de markt. Het platform neemt veel werk uit handen door veel recruitment processen te automatiseren. Daarnaast levert de integrale website-oplossingen een veel betere mogelijkheid om gerichte persona’s te schrijven om zodoende een hogere conversie van sollicitanten te genereren.

Neem een kijkje op www.lokaal-werkt.nl

Hier werken we voor

Bewijs van onze aanpak?

Een goed verhaal schrijven en vertellen is natuurlijk één, maar liever bewijzen we dat onze software echt praktisch is! Kom kijken bij één van onze klanten.

recruition-coffee